Haaruitval bij ziekte

Een van de behandelingen tegen kanker, is het toedienen van een zogenaamde chemotherapie. Het gevolg van deze therapie is dat er na enige tijd haaruitval optreedt, in die mate dat men praktisch volledig kaal kan worden.

Limburg Hair kan deze mensen helpen ,
maar waarin onderscheiden wij ons ?

  • Wij begrijpen U: Limburg Hair beschikt over een goed opgeleid team, dat via het Integraal Kankercentrum een cursus “Omgaan met kanker” heeft gevolgd.
  • Wij verkopen U nog niets: wanneer de haren pas daadwerkelijk beginnen uit te vallen, is een telefoontje genoeg en beschikt U binnen 48 uur over de op voorhand uitgezochte haarprothese.
  • Spoedregeling: Limburg hair heeft een speciale spoed regeling waartegen een extra toeslag het mogelijk is binnen 6-8 weken een maatprothese te laten maken.
  • Reservatieservice : Limburg Hair geeft U de mogelijkheid pruiken kosteloos te laten reserveren voor chemopatienten .
  • Onze service is breed: niet alleen geven wij uw pruik na 4 maanden een opfrisbeurt, ook wanneer uw eigen haren weer terugkomen, knippen we het dons eruit, zodat uw haardos weer ongehinderd kan groeien. Deze service valt volledig onder de aanschaf van de de haarprothese.

Indien U een chemotherapy moet ondergaan is het raadzaam alvorens even contact met ons op te nemen. In dit eerste contact kunnen wij uw model, haarkleur(en) en maten registreren en een eventuele haarvervanging reeds reserveren .

Mocht er haartuitval op treden, dan bent U er zeker van dat wij snel (binnen 48 uren!) en accuraat kunnen reageren.

Goede Naservice :
Indien U gekozen heeft voor een haarvervanging is het zeer belangrijk dat deze vakkundig onderhouden wordt.
Limburg Hair is zeer gespecialiseerd in het onderhouden van haarvervangingen.
Wat mooi, is moet mooi blijven .

Een zeer groot assortiment:
Limburg Hair kan over een groot aantal modellen beschikken van verschillende merken zoals: Ellen Wille, Pierre Balmain, Mondi Hairdesign, Raquel Welch Collection, Modess Hairdesign, Alba Nizzi, Gisela Mayer, Arcos menline, Perucci, Modixx, HairMANia en Akzente.

Contracten met alle zorgverzekeraars.

Limburg Hair heeft met alle zorgverzekeraars een contract, dus de afhandeling van uw vergoeding van uw ziektekostenverzekering wordt door ons verzorgd.Op www.zorgverzekeringwijzer.nl/zorgvergoedingen/pruiken/ kunt U meteen kijken wat de vergoeding zal zijn.

Waarom zou U er in een moeilijke periode niet goed mogen uitzien?
Juist dan zijn alle kleine dingen belangrijk.

 

Haarwerken Limburg BV 2018
Stationsplein 11
6131 AT sittard

E-mail: info@limburghair.nl 
Tel. 046-4510731 
KvK:14037167

Facebook