Haaroplossingen voor vrouwen, Hair 4 ladies

haarwerken, pruiken voor vrouwen sittardHet Hair 4 Ladies systeem richt zich vooral op de modieuze vrouw, jong of oud maakt geen verschil ,die zich belemmerd voelt door het gemis van een fatsoenlijke haardos . Bij 40% van de vrouwen zit men met het probleem van een te dunne haardos. Deze groep vrouwen was tot voor kort een doelgroep voor de cosmetica sector die hun van alles beloofde, maar vaak die belofte niet kon waarmaken.

Het Hair 4 Ladies systeem kan die belofte wel waar maken.
Ben je een modieuze vrouw met dunne haren en zou je jezelf ,graag weer eens tevreden willen voelen over je uiterlijk, dan kan dit met het Hair 4 Ladies systeem.
In een gesprek met de Hair 4 Ladies specialisten van Limburg Hair kun je favoriete model en kleur bespreken . Zij zullen het Hair 4 Ladies speciaal voor jou laten vervaardigen aan de hand van een afdruk van jouw hoofd.
Als het Hair 4 Ladies systeem klaar is , zullen de Hair 4 Ladies specialisten van Limburg Hair het zodanig op je hoofd bevestigen, dat je 4 weken alles kunt doen en laten, zonder je iedere dag druk te maken of je haardos niet doorschijnt.

Na 4 weken ga je terug naar de specialisten van Limburg Hair waar deze je Hair 4 Ladies systeem weer opnieuw bevestigen, zodat je er weer 4 weken geen omkijken naar hebt !

Echt Haar:
Vanzelfsprekend kiezen wij van Limburg hair voor echt haar van een zeer hoge kwaliteit.

Waarom?
Voor ons toch nog altijd het mooiste en meest natuurgetrouwe.

Wij willen en kunnen U het beste aanbieden wat er momenteel te krijgen is .
ALLEEN HET ALLERBESTE IS GOED GENOEG!

Haarwerken Limburg BV 2018
Stationsplein 11
6131 AT sittard

E-mail: info@limburghair.nl 
Tel. 046-4510731 
KvK:14037167

Facebook