Haarproblemen bij mannen, oplossingen door Limburg Hair

mannenDat mannen op hun hoofd kaal worden is, in 60% van de mannen op bepaalde leeftijd, een uiterlijk kenmerk van de man.

Er zijn tal van mogelijkheden om de kaalheid op een zeer fatsoenlijke manier te verhelpen.
Denk aan haartransplantatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de haren die men nog bezit. Uw eigen haren worden met de haartransplantatie methode verdeeld over het gehele hoofd.
Men krijgt hiermee wel geen volle haardos, maar men is niet meer kaal. Kan men genoegen nemen met dit geringe resultaat, dan is men met deze methode zeer goed geholpen.

Zekerheid.
Wij bieden mannen een dusdanige cosmetische oplossing aan, die afhankelijk is van hun wensen.
Wensen zij een oplossing, waarbij een sportieve carrière gewaarborgd blijft en waarmee zij het minimum aan vrijheid moeten inboeten, dan is deze te verwezenlijken.

Echt Haar-syntyhetisch Haar:
Onze voorkeur bij een gedeeltelijkeprothese gaat naar echt haren, dit mengt zich immers altijd beter met het eigen haar. Natuurlijk beschikken we ook over dezelfde gedeeltelijke prothese in synthetisch haar. Wij willen en kunnen U het beste aanbieden wat er momenteel te verkrijgbaar is .

ALLEEN HET ALLERBESTE IS GOED GENOEG!

GOED PERSOONLIJK ADVIES
Wilt U weten wat er voor U geschikt is, dan willen wij dit graag met U bespreken in een persoonlijk gesprek. Hiervoor nemen wij voldoende tijd, zodat we samen met U alle wensen rustig kunnen bekijken.

Haarwerken Limburg BV 2018
Stationsplein 11
6131 AT sittard

E-mail: info@limburghair.nl 
Tel. 046-4510731 
KvK:14037167

Facebook